大阪 24時間保育園 24時間託児所 インターナショナル 幼児教育 英語保育園 幼稚園 オールウエイズ

The 24-hour nursery school

大阪 24時間保育園 24時間託児所 インターナショナル  英語保育園 幼稚園 オールウエイズ

● Yotsubashi preschool ●
06-6543-1755
Osaka City west district Kitahorie 1-5-9
Feimuzorn Yotsubashi 2 F
● Shinsaibashi preschool ●
06-6281-4522
Osaka City center district higashishinsaibashi 1-4-13
Maity building 2F

When you come from the the exit 6 of Subway Midosuji line Shinsaibashi station

When you come from the exit 7 of Subway Sakaisuji line Nagahoribashi station
● Umeda preschool ●
06-6130-4050
Osaka City north district
nishitenma 4-10-4
Shinkounishitenmahousou building 2F

Kansai Child Academy Representative
Rika Sogabe

We at “Always” provide convenience and comfort for you and your child.

Our team is working around the clock, 24 hours a day.
Children from many different places meet here and can learn to communicate in multiple ways. Through playing and studying they can make a lot of new experiences.

Our teachers are highly motivated to educate children so, that they become aware of the importance to take little responsibilities and learn good manners and show social-friendly behavior.

We have 2 English classes a day and children study topics like science, geography, math as well. Vocabulary, writing and basic grammar is thought within games which everyone enjoys and make children feel comfortable and natural with the language.

Professional staff is doing the best to take care of your beloved ones.

If you have any question, please feel free to call us at any time.

2006 All Rights Reserved.Copyright(C) AlLWAYS.